Opslag goederen voor particulieren en bedrijf.

Opslag ook voor particulier, OPSLAGRUIMTEWINSUM is de beste manier om uw bezittingen vrij over te dragen in een veilige opslagruimte, plus de service van onze medewerkers die u helpen, en voorziet u van apparatuur ter plaatse.

Hier zijn enkele voorbeelden die het gebruik van onze individuele opslagoplossingen voor dozen vereisen:

Je bent aan het verhuizen, maar je nieuwe huis is nog niet beschikbaar om je meubels te ontvangen

Je hebt geen plaats om je meubels en grote spullen thuis te houden (meubels, seizoen producten, fiets, tuintafel, windsurfen, ...)

U kunt uw meubels en objecten niet permanent opslaan omdat uw kelder te nat is, aanwezigheid van insecten of knaagdieren, inbraak, diefstal, ...)

Je bent een student en je weet niet waar je je spullen tijdens de vakantie moet inpakken
Geen Wachttijd.

Moet u ruimte maken voor aardbevings-schade? Wil je een veilige plek om je spullen te bewaren? Als u niet wilt dat er iets beschadigd raakt, bewaar het dan bij OPSLAGRUIMTEWINSUM. Onze beveiligde ruimtes zijn ook perfect voor het bijhouden van bouwmaterialen en dure armaturen en bouwmaterialen, totdat ze nodig zijn.

Geen wachttijd.
Onderteken vandaag en u kunt uw ruimte onmiddellijk gebruiken.

Geen verbintenis op lange termijn.
U kunt opslaan per week, maand, jaar of zo lang als u wilt. En we vragen u slechts 3 dagen om op te merken wanneer u wilt vertrekken. Dit is handig als (en wanneer) uw project te lang duurt.

Geen tilwerk met zware items.
Met onze oprijruimtes kunt u direct naast uw deur parkeren - u bespaart op ritten heen en weer naar uw auto of busje. Onze gangen zijn breed en er is een groot laadperron. En we bieden palletwagens en hoogwerker om uw spullen te verplaatsen.

Geen dagen zonder toegang.
Je kunt in overleg 6 dagen per week bij OPSLAGRUIMTEWINSUM komen, inclusief de van 8.00 tot 18.00 uur van maandag tot vrijdag.

Niet betalen voor opslag die u niet nodig hebt.
We hebben spaties van 35 m3 tot 500 m3 of meer, en we geven je de flexibiliteit om te bewegen zonder een boete. U betaalt alleen voor de zelfopslagruimte die u nodig heeft. Goed om te weten of de aannemers een lading tegels hebben besteld die je niet verwachtte.

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw bezittingen met onze beveiligde opslag.
Niet alleen hebben we 24 uur per dag digitale CCTV, beveiligingshekken, rookmelders en brandalarmen om uw spullen te beschermen. Alle gangen zijn goed verlicht.

Geen dozen? Geen busje?
We kunnen u ook helpen bij het huren van een aanhanger, wanneer u contact met ons opneemt.Houd er rekening mee dat u een van de volgende dingen niet kunt opslaan:

  • Giftige of verontreinigde goederen
  • Vuurwapens, munitie of explosieven
  • Radioactieve materialen
  • Ontvlambare of gevaarlijke goederen
  • Levende planten of dieren
  • Voedsel of bederfelijke goederen **
  • Contanten en waardepapieren
  • Illegale goederen
  • Verspilling